Skip to Content

Mirisi

Mnogima je posebno važno da sveže opran veš divno miriše različitim notama. Da bismo to postigli koristimo prirodne i sintetičke mirise.

Korisne informacije

Mirisi pružaju proizvodu i vešu prijatan miris. Mirisni sastojci različito isparavaju kako bi obezbedili oslobađanje mirisa tokom vremena. Određeni posebno dizajnirani parfemi takođe deluju protiv neprijatnih mirisa, što je naročito važno za sportsku odeću. Od nekoliko hiljada različitih parfemskih komponenti koje stvaraju prijatne i dugotrajne mirise, deo njih se češće povezuju sa alergijama od ostalih, pa se zbog toga navode na ambalaži kozmetičkih proizvoda, ali i deterdženata i sredstava za čišćenje. Zbog toga su i jasno naznačeni na Perwoll etiketama. Cilj je da se osobama sa alergijama omogući da izbegavaju proizvode koji sadrže supstancu koja im smeta prilikom odlučivanja o kupovini.

Čemu služe?

Mirisi ne služe samo da pruže prijatan, dugotrajan miris vešu, već i samom proizvodu. Povrh toga, određeni posebno dizajnirani parfemi takođe deluju protiv neprijatnih mirisa, što je naročito važno za sportsku odeću.

Kako koristimo mirise?

Svi mirisi i sastojci koje koristimo su u skladu sa svim zakonskim uslovima i opsežno su ispitani u pogledu zdravstvene kompatibilnosti. Mirisni sastojci koji mogu da izazovu alergijske reakcije su jasno naznačeni.

 • Pakovanje

  Održivost je ključna

  Jako vodimo računa o tome da naša ambalaža bude funkcionalna i reciklabilna.

 • Put proizvodnje

  Put proizvodnje

  Neprekidno radimo na našem lancu vrednosti kako bismo poboljšalji njegov ekološki otisak, doprinoseći smanjenju emisije CO2.

 • Vaš doprinos

  Budite deo pokreta

  Gotovo 80% utrošene energije i CO2 otiska deterdženata za veš potiče od faze korišćenja – samog procesa pranja kod kuće.