Skip to Content

Sastav i formule

Perwoll vam omogućava da vaša odeća duže izgleda kao nova i popravlja štetu koja nastaje s vremenom. Naši sastojci osiguravaju izuzetnu negu vaše odeće, a razvijaju se i stalno unapređuju.

 • Enzimi

  Enzimi su agensi na biološkoj bazi. Predstavljaju moćne sastojke koji posebno deluju u određenim segmentima, npr. čuvanje boje, efekat protiv izbleđivanja, uklanjanje specijalnih fleka. Oni su kao katalizatori, pa tako svaki molekul deluje više puta.

 • Mirisi

  Mirisi se koriste da bi proizvodu i vešu pružili prijatan miris. Mirisni sastojci različito isparavaju kako bi obezbedili oslobađanje mirisa tokom vremena.

 • Polimeri

  Polimeri u deterdžentima ispunjavaju različite važne funkcije i često su ono što omogućava specijalni efekat deterdženta, kao npr. sprečavanje transfera boja na drugu odeću.

 • Surfaktanti

  Surfaktanti su glavne komponente deterdženata i proizvoda za čišćenje. Oni rastvaraju fleke i prljavštinu na odeći i obezbeđuju uklanjanje prljavštine sa vodom za pranje. Svi naši surfaktanti su potpuno biorazgradivi.

 • Konzervansi

  U tečnim proizvodima, konzervansi obezbeđuju stabilnost formule. Bez konzervansa, proizvodi mogu da dobiju neprijatan miris ili mogu da se pojave bakterije.