Skip to Content

Deterdžent za rublje u boji: za više boje u životu

Uz perjani jorgan spavate kao na oblacima. Fini paperje stvara toplotnu izolaciju, udobno je i meko. Ali u njemu se svake noći skupljaju znoj, prljavština i grinje. Da biste osigurali da vaš udoban jorgan ostane i čist, preporučljivo je da redovno perete svoju perjanu posteljinu. Glavni izazov pri tome je da se perje ne zgrudva. Ovde ćete saznati kako da to uradite.  

Specijalni deterdženti održavaju boju

Kada održavate odevne predmete, najvažniji problem predstavlja zaštita boje. Pošto svoju omiljenu odeću često nosite, ona češće i završava u mašini za pranje veša. Čišćenje ne samo da ispire prljavštinu iz vlakana, već uvek i malu količinu boje. Da se ​​to ne bi događalo i da biste mogli dugo da uživate u svojoj šarenoj odeći, za pranje koristite Perwoll Renew & Repair Color & Fiber

Deterdžent za rublje u boji: Šta ga čini posebnim?

Na prvi pogled, čini se nepotrebnim da se uz već postojeći deterdžent za pranje veša kupi i poseban deterdžent za rublje u boji. Međutim, oni na različite načine utiču na veš. Glavni zadatak većine jakih deterdženata je čišćenje tekstila. Zato su često dopunjeni izbeljivačem. Temeljno uklanjaju mrlje, što je dobro za posteljinu, peškire i mnoge druge vrste tkanina. S druge strane, deterdženti koji bi trebalo da očuvaju boje ne sadrže sredstva koja izbeljuju.  Slično blagim deterdžentima, trebalo bi da štite tekstil i posebno pažljivo ga čiste.

Perwoll Renew & Repair Color & Fiber čini više od samo nežnog čišćenja vaših omiljenih odevnih predmeta – deterdžent može da osveži boje obezbeđujući intenzivnu negu obojenog veša. Princip iza toga je jednostavan: glatka vlakna bolje reflektuju svetlost, tako da boje sijaju intenzivnije. Zato Renew & Repair posebno neguje i jača vlakna i zaglađuje hrapavi tekstil. Čak i izbledeli delovi odeće sijaju novim sjajem nakon pranja.

Za koje boje je pogodan Renew & Repair Color & Fiber?

Perwoll Renew & Repair Color & Fiber pravi je deterdžent za skoro svaku boju. S obzirom da ne sadrži sredstva za bojenje, već osvežava boju negujući vlakna, podjednako je pogodan za nežnu lila nijansu kao i za indigo. Međutim, pre upotrebe deterdženta, trebalo bi da proverite od kog je tačno materijala napravljena odgovarajuća odeća. Renew & Repair Color & Fiber  idealan je za tekstile lake za održavanje i fine tekstile koji se peru na temperaturama između 20 i 60 °C. S druge strane, vuna i svila bolje se održavaju pomoću Wool & Delicates Fiber Care.

Za tamne boje ili crnu, postoji i Perwoll Renew & Repair Black & Fiber , koji obnavlja i održava intenzitet jakih boja. Za belu boju, Perwoll Renew & Repair White & Fiber predstavlja savršen izbor: štiti i pojačava blistavost belog tekstila, za koji problem ne predstavlja izbeljivanje, već treba voditi računa o tome da ne požuti ili posivi.  

Povezani članci

  • Perwoll Renew Color

    Očuvajte intenzitet šarene odeće i zaštitite je od izbleđivanja.

  • Sastav i formule

    Šta proizvod sadrži?

    Perwoll neumorno radi na tome da obezbedi našu najbolju formulu za negu kako bi vaša odeća duže izgledala lepo.