Skip to Content

Ulepšajte svoju crnu haljinu nakitom, cipelama ili bojama

Mala crna haljina je klasika za svaku ženu i može da se nađe u skoro svakoj garderobi. Obično se nosi u svečanim prilikama, ali je istovremeno i bezvremeni klasik za svaki dan. Ako ovu haljinu svodite samo na jednostavnost i eleganciju, varate se! Svoju crnu haljinu možete lako da začinite odgovarajućim dodacima i kombinacijama boja. Pokazaćemo vam kako da to uradite!

Ulepšajte crnu haljinu za svaki dan

Jednostavna crna haljina odličan je izbor i u svakodnevnom životu. Bilo da ste u šetnji gradom, u poseti porodici ili na sastanku: crna haljina lako može da se kombinuje sa drugim elementima, na primer sa vašim omiljenim patikama. Ovo ne samo da je izuzetno zgodno, već je i zaista moderno. A leti? Uz crnu haljinu možete da nosite platnene cipele, sandale ili japanke. Ovo je idealno za visoke temperature i naglašava opušten, prozračan izgled vaše haljine.

Međutim, kada postane malo hladnije, lako možete da dodate i jaknu. Jednostavna crna haljina odlično se slaže uz kardigane ili teksas jakne i velike džempere. Poseban savet za jesen: kožne jakne! U kombinaciji sa kožnim čizmama i šalom nastaće jednostavan, rokerski izgled. 

Crna haljina u kancelariji: šik, ozbiljna i samouverena

Crno na poslu pre svega odiše ozbiljnošću i profesionalizmom. Da li vam je to previše dosadno? Možete da dodate prelepe akcente pomoću malih i velikih dodataka. Samo uzmite blejzer lepe boje. Ne samo da izgleda profesionalno i greje vas, već vašoj odeći daje i malo boje. Ozbiljnosti doprinose i diskretan lančić ili mala torba. U zavisnosti od vaše profesije, izaberite izražajne boje za svoj pribor. Tako ćete pokazati kreativnost, sposobnost za promenu i samopouzdanje. Vidite, na raspolaganju vam stoji mnogo mogućnosti da svojoj crnoj haljini date poseban šmek i usmerite pažnju na nju. A onda sledi: business as usual!

Crna haljina na venčanjima: Go ili No-Go?

Pitanje o kojem se mnogo raspravlja na venčanjima! Ovde važi sledeće: Crne haljine su dozvoljene ako previše ne asociraju na tugu. To uglavnom možete da postignete čipkom ili volanima. Ovo izgleda razigrano, elegantno i seksi. Pre nego što začinite svoju crnu haljinu za venčanja, osmislite veseo i elegantan koncept.

Outfit za venčanja u crnoj boji lako možete da postignete pomoću akcenata i dodataka u boji. Manji, jednostavni, ali i ekstravagantniji komadi nakita posebno dobro stoje na crnoj haljini. Klasične minđuše ili biserne ogrlice efektni su dodaci. Ali i veliko prstenje, broševi ili male torbice preko ramena ulepšaće vašu haljinu za venčanje. Samo vodite računa o tome da ne zasenite mladu! 

Bez obzira na priliku: ukrasite crnu haljinu bojama

Bilo za posao, svakodnevni život ili svečanu priliku: Kao što vidite, mala crna haljina uvek je dobar izbor! Uz nešto boje možete da pojačate efekat i da vešto postavite akcente. Međutim, koje boje mogu dobro da se kombinuju sa klasikom?

  • Kombinacija crne&bele klasik je među kombinacijama boja. Uz bele visoke potpetice, beli pojas oko struka ili malu torbu - ovaj izgled je bezvremenski!
  • Crna haljina, crveni karmin. Crna&crvena takođe se dobro slažu jedna sa drugom! Da biste svoj stil učinili manje ozbiljnim, izaberite različite nijanse crvene i kombinujte ih jednu sa drugom. Stavite, na primer, nakit u ružičastoj boji. Kombinacija nekoliko nijansi izgleda moderno, ženstveno i sa stilom.
  • Plemeniti metali i razne metalik boje posebno su šik za večernje prilike. Kombinacija crne & metalik izgleda otmeno i elegantno. Samo dopunite haljinu srebrnim ili zlatnim komadom nakita. Lepe minđuše ili narukvice takođe mogu da ulepšaju vašu crnu haljinu. Ali pazite da ne preterate sa metalik izgledom. Bolje je da ga primenite diskretno.

Ozbiljno, samouvereno, ležerno ili seksi: Bez obzira na stil, uvek treba da operete haljinu prema uputstvima proizvođača. Perwoll vam nudi pravi deterdžent za vašu crnu haljinu. Perwoll Renew & Repair Black & Fiber brine o vašoj omiljenoj haljini i poboljšava intenzitet boje. Dakle, vaša mala crna stvar ostaće intenzivno crna.

Povezani članci

  • Perwoll Renew Refresh

    Optimalno održavanje i dugotrajna svežina za modernu odeću od mešavina i sintetičkih vlakana.

  • Odeća bez granica

    Tri projekta spore mode za koja morate da znate