Perwoll Perwoll Perwoll
Zaronite u istoriju  Perwoll-a
1954

Praškom do uspeha

Deterdženti za veš u to vreme nisu bili dizajnirani za osetljive tkanine, oni su zapravo mogli čak i da ih oštete. Osnovna ideja o Perwoll-u je rođena: deterdžant za veš koji ne samo da čisti već i štiti i neguje vlakna. Do danas, Perwoll je neprevaziđeni br. 1 među blagim specijalnim deterdžentima.

1984

Perwoll postaje tečan

Novi proizvod u obliku tečnog deterdženta se pokazao kao bestseler na nemačkom tržištu. On omogućava lakše doziranje, brže se rastvara u vodi, i ne ostavlja tragove. Nerprevaziđeni specijalista za delikatne i osetljive tkanine kao što su vuna, svila, kašmir, paperje i viskoza.

2004

Perwoll je tu za sve

Sposobnosti nege deterdženta za veš Perwoll bile su dobro prihvaćene, tako da je brend proširio svoj asortiman proizvoda. Sada, ne samo da postoji poseban deterdžent za vunene i delikatne tkanine, već i za sve tkanine kojima je potrebna posebna nega. Tako je lansiran asortiman za negu obojene i crne odeće koji pruža živo i trajno iskustvo sa bojama!

2014

Perwoll ReNew+

Revolucija na tržištu: Perwoll ReNew+ ne samo da štiti belu, crnu i obojenu odeću, već je takođe obnavlja prilikom svakog pranja. Sa asortimanom specijalnih tečnih deterdženata za veš ReNew+, Perwoll ističe da dobro poznati slogan “Novo? Ne, oprano s Perwoll-om.” nikada nije bio aktuelniji nego danas.